Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Näkyviin hintoihin sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Yritysasiakkaat voivat valita maksutavaksi myös laskun.

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulut 8 euroa. Jos tilaussumma on vähintään 200 euroa, emme veloita pakkaus- ja toimituskuluja. Mikäli tuote noudetaan itse liikkeestämme (Rautatienpuistokatu 2 28130 Pori) pakkaus- ja toimituskuluja ei veloiteta. 

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse 2 - 5 arkipäivän aikana tilauksen saapumisesta tai voit noutaa ne liikkeeltämme. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, otamme yhteyttä sinuun. Ma-Nu- tuotteissa toimitusaika max. 3 viikkoa. Jos haluat vaihtaa epäsopivan tuotteen toisen kerran, tulee posti- ja käsittelymaksut (8,00 €) uudelleen.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi vaihtaa kerran asiakaspalautuksena (maksuton). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tuotteen toisesta vaihdosta aiheutuu asiakkaalle uudet postikulut. Vialliset tuotteet vaihdetaan ilman lisäkorvauksia. Jos haluat vaihtaa epäsopivan tuotteen, tulee posti- ja käsittelymaksut (8,00 €) uudelleen.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Tietosuoja & Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

A) Rekisteröityä kuluttajana Porin Riding Sport Ky:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
B) Antaa suostumuksensa, että Porin Riding Sport Ky rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

• Porin Riding Sport Ky:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
• Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
• Porin Riding Sport Ky ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
• a) pankkiyhteystietoja
• b) luottokorttitietoja
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.


REKISTERINPITÄJÄ

Porin Riding Sport Ky (y-tunnus: 1654631-5)
www.ma-nu.fi
Rautatienpuistokatu 2
28130 Pori
Anne Saarinen
02 641 4438, 050 3793356
ratsastus@ma-nu.fi

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Porin Riding Sport Ky:n asiakkaaksi tai ostanut Porin Riding Sport Ky:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Porin Riding Sport Ky:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Porin Riding Sport Ky:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Porin Riding Sport Ky:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Porin Riding Sport Ky:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.