Ompelimo

Liikkeessämme palvelee ompelimo. Ompelimon palveluihin kuuluvat kaikki normaalin ompelimon palvelut vetoketjun vaihdosta verhojen lyhennyksiin. Lisäksi mittatilauksena Ma-Nu ratsastushousuja, takkeja ja liivejä sekä motoristeille pehmeästä nahasta valmistetut nahkaliivit. Brodeerauspalvelumme kautta saat tekstiilit yksilöityä. Lisätietoja brodeerauksesta omalta välilehdeltään.

 

Hintaesimerkkejä:

Vetoketjun vaihto takkeihin alkaen 40-50€

Verhojen lyhennys alkaen 10€

Housujen/hihojen lyhennys alkaen 20€
Ma-Nu mittatilausratsastushousujen mittausohjeet

 

Sinun tulee ottaa seuraavat mitat mittatilaushousuja varten:

1. Vyötärön ympärys

2. Lantion ympärys leveimmästä kohtaa

3. Reiden ympärys leveimmästä kohtaa, melko ylhäältä reittä

4. Polven ympärys

5. Pohkeen ympärys leveimmästä kohtaa

6. Nilkan ympärys

7. Haaramitta

8. Sivumitta


Voit soittaa lisäohjeita mittausta suorittaessasi tai kysyä apua mittaukseen sähköpostilla ratsastus@ma-nu.fi. Yleensä myös kilpailuissa ja tapahtumissa joihin osallistumme, meillä on mukana mittanauha ja tilausvihko, joten tilauksen voi tulla tekemään liikkeen lisäksi vaikka kisareissun ohessa.

Riding Sport on porilainen hevostarvike myymälä, jonka myyntiteltta käy ahkerasti keväästä syksyyn eri hevostapahtumissa ja ratsastuskisoissa! Liikkeessämme on hevostarvikkeita laidasta laitaan, sekä laadukkaat rehut ja lisäravinteet hevosille. Teitä palvelee myös verkkokauppamme parhaamme mukaan!
Meiltä myös ompelimopalvelut, sekä brodeeraukset. Kysy lisää!

Porin Riding Sport on ratsastusasusteiden vähittäismyymälä. Valmistamme yksinoikeudella kotimaisia MA-NU ratsastushousuja ja liivejä. Suomessa tehdyt ratsastushousut ovat todella kestäviä, nämä valmistamamme ratsastushousut saat myös mittojen mukaan!