Toimitusehdot:

Porin Riding Sport  (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: ratsastus@ma-nu.fi
Puhelin: 0503793356
Postiosoite: Rautatienpuistokatu 2, 28130 Pori


Maksaminen:

Käytämme Klarna Checkout -maksupalvelua. Klarnan käyttöehdot esitetään jäljempänä. Kun myynti tehdään (maksetaan) etänä, kyseessä on etämyynti. Kun tuote maksetaan myymälässä, kyseessä ei ole etämyynti. Ostotapahtuman yhteydessä tehdään luottokelpoisuuden arviointi, mikä tarkoittaa joissakin tapauksissa, että luottotiedoista otetaan rekisteriote. Silloin asiakkaalle lähetetään kopio rekisteriotteesta postitse.

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkossa. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Klarna Checkout -palvelun etuna on, että erotamme ostamisen ja maksamisen. Vahvistat ensin ostoksesi ja valitset sen jälkeen, miten haluat maksaa. Valittavissa olevat maksutavat vaihtelevat ja ovat riippuvaisia myös tekemästämme luottoluokituksesta. Tavallisimmat maksuvaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Klarna-erämaksu, korttimaksu, tilisiirto tai muu suoramaksu – kaikki yhtä turvallisia. Ilmoittamalla tai pyytämällä tietoja Klarna Checkout -palvelussa hyväksyt Klarnan käyttöehdot ja henkilötietojesi käsittelyn Klarnan käyttöehtojen mukaisesti. Voit lukea käyttöehdot tästä.

https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Toimitus postiin:

Käytämme pakettien toimittamiseen postia ja matkahuoltoa. Jos valitset toimitustavaksi postin, voit noutaa pakettisi lähimmästä noutopisteestä. Jos olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Muussa tapauksessa saat ilmoituksen sähköpostiviestinä. Jos meillä ei ole puhelinnumeroasi eikä sähköpostiosoitettasi, saat saapumisilmoituksen postitse. (matkahuolto)

Toimitusaika:

Jos tuotetta on varastossa, lähetämme paketin 1–3 arkipäivän kuluessa. Tilatessasi paketin myymälään odota vahvistusviestiä. Kun teet ostoksen verkkokaupassa, saat tilausvahvistuksen. 

Peruuttamisoikeus:

Kuluttajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, eli voit peruuttaa kaupan 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta (peruuttamisaika). Jos haluat peruuttaa kaupan, sinun on ilmoitettava siitä meille sähköpostilla osoitteeseen ratsastus@ma-nu.fi. Ilmoita selkeästi, että haluat peruuttaa kaupan sekä mitä ostosta peruuttaminen koskee. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen, maksamme kulut yhden kerran. Palautukset vain matkahuollonkautta: Itsenäisyydenkatu 44, 28130 Pori.

Alennustuotteiden palautus:

Alennettujen tuotteiden palautuskuluja emme korvaa. Asiakas kustantaa paketin kulut kun palauttaa tuotteen.

Tuotteen palauttaminen osoitteeseen:

Porin Riding Sport
Postiosoite: Rautatienpuistokatu 2,

28130 Pori

Puhelin: 0503793356