Chia de Gracia Chia-siemenet 3kg
Chia de Gracia Chia-siemenet 3kg

Chia de Gracia Chia-siemenet 3kg

35,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus 2 kpl

Chia-siemenet ovat 100 % luonnollinen, hevosen päivittäinen vatsaa hellivä ravitsemustilan täydentäjä ja hyvinvoinnin ylläpitäjä. Chia sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, valkuaista ja hyvälaatuista kuitua.

Chia sisältää vain vähän sokeria ja tärkkelystä, mutta runsaasti omega-rasvahappoja, kuitua ja valkuaista. Omega-rasvahapot ovat tärkeitä erityisesti ihon, karvan, jouhien ja nivelten hyvinvoinnille ja chiassa onkin kasvikunnan korkeimpia rasvahappopitoisuuksia!

Chiassa on erittäin laadukas proteiinikoostumus ja se sisältää kaikki hevoselle välttämättömät aminohapot, myös lysiinin, josta usein on Suomessa puutetta.

Chiassa on runsaasti (yli 30%) kuitua, joten se ylläpitää ruuansulatusta ja tukee normaalia suoliston toimintaa.  Chian muodostama geeli on vatsan ehdoton ystävä ja vatsavaivojen helpottaja! Hyvinsulavat kuidut tukevat kroonisen ohutsuolen vajaatoiminnan korjaamista. Chiaa voidaan käyttää myös apuna hiekan poistamisessa hevosen suolistosta.

Annostus:

Hevoset: (500 kg):
0,5 dl-1,5 dl / pvä.
Hiekanpoistoon max. 2 dl 1 - 2 krt päivässä korkeintaan kahden viikon ajan. Lisää sekaan vesi tai sekoita muun kostean rehun joukkoon. 

1 desi painaa noin 70 g.

Arvostelut 0 arvostelua